O soluție modernă în orice clădire

Balustradele din sticlă securizată sunt o soluție modernă, sigură și ofertantă pentru designeri. Niba Glass realizează orice tip de balustradă din sticlă care transformă un spațiu simplu în cel mult dorit, indiferent că este o locuință, un birou sau unul comercia

Siguranța este pe primul loc

Preferate pentru că măresc spațiile, balustradele din sticlă sunt suficient de rezistente pentru a fi folosite în diferite structuri. Alături de scările din sticlă, din lemn, din marmură etc., balustradele din sticlă conferă siguranță, datorită compoziției materialului din care sunt realizate. Sticla acestora este securizată și laminată, precum cea folosită la scările din sticlă, atât la cele de interior, cât și la cele de exterior.

Mai multe opțiuni

Tipul și grosimea balustradelor din sticlă depinde de modalitatea de prindere a acestora. Prinderea se realizează în profil de U sau în anumite puncte, în funcție de lungimea scării și de numărul de trepte. Sistemul de prindere poate fi din inox, lemn sau aluminiu, iar alegerea acestuia depinde de nivelul de siguranță necesar și de aspectul dorit. Grosimea foii de sticlă variază între 10 mm și 20 de mm, în funcție de proiect, de intensitatea traficului pe scări, de rezistența necesară etc. Niba Glass adaptează grosimea și lungimea foii de sticlă pentru balustradele din fiecare clădire, după ce măsoară în detaliu spațiul și primește specificațiile dorite.

Design pentru fiecare spațiu

Odată stabilit gradul de siguranță, balustradele de sticlă poate fi folosite drept elementul arhitectural care îmbunătățește semnificativ designul unui spațiu. Realizate din sticlă clară sau din sticlă sablată, balustradele permit personalizări cu folii de diferite nuanțe și modele. De asemenea, completate de elemente din inox sau din lemn, acestea devine mai vizibilă decât dacă sunt simple. Astfel, arhiectul va transpune în practică orice idee care înfrumusețează un spațiu.

Potrivite pentru casele moderne

Balustradele de sticlă sunt o bună opțiune pentru casele moderne, indiferent de dimensiunea acestora. Totuși, în funcție de proiect, arhitectul are deplină libertate să le includă și într-o locuință clasică. De asemenea, balustradele de sticlă permit numeroase modalități de amenajare în funcție de modul de amplasare a surselor de lumină.

Birourile timpurilor viitoare

Balustradele din sticlă sunt intens solicitate pentru birouri, datorită diversității, siguranței oferite și a greutății reduse. De astfel, acestea sunt facil de integrat în structurile metalice din care sunt construite majoritatea clădirilor de birouri. În plus, balustradele din sticlă facilitează trecerea luminii naturale, ceea ce reduce timpul în care întreaga clădire este iluminată artificial. Pentru a îndeplini toate cerințele, Niba Glass pune la dispoziție diverse opțiuni, dar se adaptează și dimenisiunilor fiecărui spațiu.

Numeroase opțiuni pentru spațiile comerciale

Magazinele, mai ales cele de mari dimensiuni, preferă balustradele din sticlă, pentru că îi ajută pe clienții acestora să se orienteze mai bine către produsele dorite. Acest tip de balustrade sunt preferate, de asemenea, de cabinetele medicale și de centrele de sănătate. Pe lângă aceste spații comerciale, Niba Glass integrează balustradele din sticlă și în altele, indiferent de specificul activității și de caracteristicile imobilului.