Niba Glass oferă servicii complete în domeniul amenajărilor cu sticlă, datorită echipei formate din oameni tineri, dinamici și cu mulți ani de experiență practică. Compania este mereu pregătită să-și ajute clienți cu oferte și cu produse de calitate, la standarde internaționale.

Înființată în 2008, Niba Glass a reușit să încheie parteneriate de încredere cu furnizori importanți de pe piața locală, încă din primul an de activitate. Pentru componentele și materialele necesare realizării produselor din sticlă și a decorațiunilor, precum și a amenajărilor interioare din oferta noastră, colaboratorii și furnizorii Niba Glass sunt companii de top pe piața internationala, pentru a garanta calitatea și standardele pe care le susținem.

Multitudinea de accesorii și de produse oferă posibilitatea clienților noștri să aleagă gamele și să personalizeze amenajările și decorațiunile. În același timp, ei beneficiază de calitatea recunoscută a produselor și serviciilor oferite.

Ne mândrim că, odată ajunși pe pagina noastră web, vom realiza, cu siguranță, lucrarea visată. Garantăm că oferim și realizăm produse și servicii exemplare, realizate cu utilaje de prelucrare a materialelor de ultimă generație și cu echipe profesioniste cu experiență în domeniul amenajărilor cu sticlă.

about us