Cabinele de dus sticla securizată sunt ideale pentru spațiile mici

Cabinele de dus sticla securizată reprezintă soluția optimă în ceea ce privește siguranța, igiena și confortul, pentru toți care alocă din ce în ce mai puțin timp pentru fiecare activitate. Ideale pentru spațiile mici, acestea sunt alese deoarece permit folosirea fiecărui centimetru pătrat. Niba Glass dispune de numeroase modele și de personal specializat, astfel încât să găsească varianta cea mai potrivită fiecărei camere.

Componentele sistemului pentru perete sticla dus

Sticla securizată pentru duș are grosimea de 8 mm și un nivel de claritate aproape de perfecțiune. La aceasta se adaugă balamalele pentru uși, cu prindere pe perete sticla dus sau pe partea fixă a sticlei, mânerele și barele stabilizatoare. În funcție de proiect și de caracteristicile camerei, sistemul cabinei de duș este completat de un sistem de glisare.

Personalizare până la cel mai mic detaliu

Toate componentele sistemului cabinelor de duș din sticlă au finisaje speciale care pot fi adaptate pentru fiecare locuință, în funcție de dimensiunea și de forma camerei unde este amplasată. În plus, întreaga cabină este etanșă, datorită garniturilor magnetice și baghetelor laterale care nu lasă apa să pătrundă printre sticlele acesteia.

Dimensiunile cabinei de duș

Înățimea și lungimea unei cabine de duș sticlă securizată depind de mărimea camerei și de spațiul rezervat pentru cabină, astfel încât dimensiunile fiecărei cabine diferă. În plus, sistemul de deschidere al cabinei este ales în funcție de modul în care sunt dispuse restul elementelor din cameră.

Fiecare cabină cu pereti de dus este unică

O cabină de duș este unică și prin formă, nu doar prin dimensiune. Circulară, dreptunghică sau pătrată, forma acesteia diferă în funcție de spațiu. De asemenea, unele cabine de duș sunt încastrate în pereti de dus, pentru o mai bună utilizare a spațiului sau pentru a proteja restul camerei. Într-o asemenea situație, cabina este formată dintr-o singură folie de sticlă și sistemul de prindere atat pentru dus cat si pentru perete sticla cada.

Elementele de design pentru paravan sticla baie

Pentru a schimba aspectul sticlei, Niba Glass personalizează fiecare cabină de duș cu diferite folii sau prin folosirea unei sticle sablate. Gradul de personalizare al cabinei vizează, în primul rând, sporirea gradului de intimitate și a confortului, fără a afecta nivelul de siguranță, asemeni unui paravan cada sticla baie. În plus, toată diversitatea de opțiuni a extins și tipurile de camere în care sunt amplasate cabinele de duș. Astfel, designerii au ajuns să prefere cabinele de duș și pentru băile de lux, pentru a spori aspectul întregului spațiu.

Servicii complete

Niba Glass oferă servicii complete de prelucrare a sticlei și de montare a cabinelor de duș din sticlă securizată, de la măsurarea spațiului până la primele teste de utilizare. De asemenea, echipa companiei are experiență în realizarea de proiecte în diverse tipuri de spații.