Spații bine optimizate cu pereti sticla

Pentru amenajarea locuinței, a spațiilor de birouri sau a celor comerciale, foarte multe persoane optează pentru compartimentarea cu pereți sticlă. Această separare între camere se realizează doar cu sticlă securizată, pentru a oferi suficientă protecție fonică și termică. Din aceleași motive, calitatea sticlei trebuie să fie ridicată. În plus, pentru a spori normele de securitate, pereții pot fi dublați.

Sticlă la standarde europene – Compartimentari sticla

Orice tip de compartimentari sticla cu pereți din sticlă securizată îndeplinesc toate normele de siguranță. La aceste cerințe se adaugă cea privind claritatea sticlei securizate, care trebuie să fie conformă cu standardele europene. Mai exact, sticla nu trebuie să distorsioneze imaginea și nici să obtureze vizibilitatea.

O iluminare naturală bună

Prin transparență, compartimentările cu sticlă permit o iluminare naturală a unui imobil, cât mai mult timp pe parcursul unei zile. În aceste condiții, cheltuielile cu energia electrică vor scădea, iar sănătatea angajaților se va îmbunătăți. Astfel, o bună parte din cheltuielile totale ale unei companii sunt eliminate printr-o investiție inteligentă, făcută odată la câțiva ani. De asemenea, grosimea de doar câțiva milimetri a pereților folosiți la compartimentarea cu sticlă reduce mult din spațiul necesar unei camere, ceea ce optimizează întreaga utilizare a unui spațiu. În plus, camerele pot avea forme diverse, de la pătrate până la semicercuri.

Uși batante cu închidere specială

Pentru a fi folosite pentru diverse camere, de la baie până la holuri de hoteluri, producătorii au adăugat mai multe tipuri de închidere ușilor batante. Pe lângă tipurile standard, anumite uși sticlă au balamale laterale care se folosesc mai mult pentru ușile de duș. Mai există un tip de uși cu toc de aluminiu care include balamale, broască, mâner și toc cu garnituri.
De asemenea, acest tip de uși batante poate avea și părți fixe, stânga sau dreapta, și împreună pot forma pereți. Astfel, ușile batante pot fi folosite la compartimentarea unei camere sau a unui open-space și poate completa compartimentările cu pereți din sticlă securizată. Niba Glass a realizat asemenea proiecte, astfel că poate pune în practică orice idee prin care o ușă sticlă îmbunătățește funcționalitatea spațiului.

Ușor de întreținut

Cu toții știm că sticla este ușor de curățat, comparativ cu lemnul sau alte tipuri de materiale. Dintre toate tipurile de sticlă, ușile din sticlă securizată sunt cel mai ușor de întreținut. Acestea pot fi curățate cu soluții de spălare a geamurilor, fără să fie nevoie de substanțe speciale sau de curățarea într-un anumit mod. Din acest mod, ușile din sticlă securizată sunt preferate în tot mai multe tipuri de spații, care nu au nevoie de un grad mare de intimitate.

Modificarea design-ului

Niba Glass personalizează ușile din sticlă în funcție de specificul fiecărei companii sau departament. Personalizarea se realizează prin aplicarea de autocolante cu logouri, prin folii sablate simple, folii cu dungi subțiri, folii cu dungi groase etc. În acest mod, destinația unei camere este modificată în funcție de tendințe, sezon sau de schimbările din companie.

Echipa Niba Glass este formată din ingineri cu experiență care pot personaliza ușile din sticlă în funcție de proiectele de redesign interior care apar într-un business. Ușile batante din sticlă securizată se potrivesc în numeroase spații, astfel că destinația unor încăperi poate fi reconvertită din zonă cu deschidere publică în spațiu de discuții private.

Destinația compartimentării cu sticlă securizată poate fi una dintre următoarele:

  • - Locuințe personale, pe care doriți să le modernizați
  • - Birouri ale firmelor, atât pentru spații destinate sălilor de sedințe, cât și pentru birouri individuale
  • - Bănci, pentru separarea diverselor servicii
  • - Case de amanet
  • - Magazine de bijuterii
  • - Restaurante
  • - Baruri
  • - Cafenele

Pe lângă aceste destinații, compartimentarea cu sticlă se poate face și pentru alte tipuri de spații. Echipa Niba Glass are experiență în realizarea oricărui tip de spațiu.

Schimbarea aspectului – Panouri decorative din sticla

Niba Glass oferă posibilitatea de a schimba semnificativ aspectul unui spațiu prin panouri decorative din sticla sau prin compartimentarea cu pereți de sticlă. Aceste schimbări se fac prin colorarea sticlei, prin sablare, prin aplicarea de folii etc. În acest mod, fiecare afacere se poate evidenția cât mai bine și își poate adapta destinația fiecărui spațiu.

Servicii personalizate – Amenajari din sticla

Realizăm compartimentării cu pereți de sticlă extrem de ușor, deoarece experiența în domeniul procedurilor de amenajari din sticla, pe care am dobândit-o în urma realizării a numeroase proiecte, își spune cuvântul. În plus, ne deplasăm la sediul fiecărei companii, pentru a oferi consiliere în vederea optimizării cât mai eficiente a spațiului care va fi compartimentat cu sticlă securizată.