Un sistem care deschide multe usi

Ușile batante din sticlă securizată reprezintă o soluție modernă pentru amenajarea locuințelor, a spațiilor de birouri și spațiilor de retail, de la buticuri până la cluburi de noapte și hoteluri. Acestea permit să fie folosit optim fiecare centimentru pătrat și păstrează o temperatură constantă în interior camerei. Niba Glass execută și montează uși batante din sticlă securizată de calitate, cu diferite forme și dimensiuni.

Sistemul de închidere este silențios

Prinderea unei uși sticlă se face cu balamale superioare sau cu balamale inferioare. Cele din urmă sunt prevăzute cu un amortizor, care este bine ascuns în pardoseală și facilitează folosirea ușii. Amortizorul împiedică trântirea ușii și permite ca aceasta să fie închisă ușor, deoarece unghiul de unde începe să acționeze închiderea sticlei se reglează din interiorul acestuia.

Uși batante cu închidere specială

Pentru a fi folosite pentru diverse camere, de la baie până la holuri de hoteluri, producătorii au adăugat mai multe tipuri de închidere ușilor batante. Pe lângă tipurile standard, anumite uși sticlă au balamale laterale care se folosesc mai mult pentru usa sticla de dus. Mai există un tip de uși cu toc de aluminiu care include balamale, broască, mâner și toc cu garnituri.

De asemenea, acest tip de uși batante poate avea și părți fixe, stânga sau dreapta, și împreună pot forma pereți. Astfel, ușile batante pot fi folosite la compartimentarea unei camere sau a unui open-space și poate completa compartimentările cu pereți din sticlă securizată. Niba Glass a realizat asemenea proiecte, astfel că poate pune în practică orice idee prin care o usa sticla îmbunătățește funcționalitatea spațiului.

Ușor de întreținut

Cu toții știm că sticla este ușor de curățat, comparativ cu lemnul sau alte tipuri de materiale. Dintre toate tipurile de sticlă, ușile din sticlă securizată sunt cel mai ușor de întreținut. Acestea pot fi curățate cu soluții de spălare a geamurilor, fără să fie nevoie de substanțe speciale sau de curățarea într-un anumit mod. Din acest mod, ușile din sticlă securizată sunt preferate în tot mai multe tipuri de spații, care nu au nevoie de un grad mare de intimitate.

Modificarea design-ului

Niba Glass personalizează ușile din sticlă în funcție de specificul fiecărei companii sau departament. Personalizarea se realizează prin aplicarea de autocolante cu logouri, prin folii sablate simple, folii cu dungi subțiri, folii cu dungi groase etc. În acest mod, destinația unei camere este modificată în funcție de tendințe, sezon sau de schimbările din companie.

Echipa Niba Glass este formată din ingineri cu experiență care pot personaliza ușile din sticlă în funcție de proiectele de redesign interior care apar într-un business. Ușile batante din sticlă securizată se potrivesc în numeroase spații, astfel că destinația unor încăperi poate fi reconvertită din zonă cu deschidere publică în spațiu de discuții private.