Deschideri versatile

Niba Glass realizează uși glisante din sticlă securizată care pot fi deschise prin glisare sau prin culisare. Aceste uși sunt ideale pentru spațiile mici, chiar și de un metru pătrat, datorită grosimii sticlei, care este cuprinsă între 8 mm și 10 mm, și a sistemului de montare a feroneriei.

Avantajele profilului de glisare

Pe lângă dimensiunile reduse, întregul sistem de feronerie în care sunt montate ușile glisante ocupă extrem de puțin din spațiul util al locuinței sau al biroului. Bine amplasat și atent realizat, acest sistem faciliează accesul la întreg spațiul util. Mai exact, prinderea de sus a profilului de glisare poate fi fixată de tavan sau de perete. În plus, accesoriile pentru glisare sau pentru culisare pot fi montate doar pe partea superioară a ușilor, iar în partea de jos să existe doar un ghidaj de pardoseală.

Design cu accent pe detalii – Usi glisante oglinda

Pe lângă dimensiunile reduse și confortul în folosire, ușile glisante conferă un aspect modern, elegant și unic fiecărei camere. În plus, acestea pot fi făcute din sticlă sablată, imprimate digital, serigrafiate sau fabricate si montate ca usi glisante oglinda, impresionante. De altfel, Niba Glass poate realiza orice element de design dorit, care să schimbe radical aspectul unui spațiu.

Sticla securizată, câteva detalii

Securizarea sticlei este procedeul prin care sticla este încălzită într-un cuptor special, la o temperatură de peste 650 de grade Celsius, până când se înmoaie. După încălzire, sticla este răcită brusc, astfel că devine de 4-5 ori mai flexibilă și mai rezistentă decât o sticlă normală.

Utilizarea ușilor glisante

Ușile glisante pot fi montate în locuințe, în birouri sau în spații comerciale. Într-o garsonieră, ușile glisante permit folosirea cât mai eficientă a fiecărei camere, deoarece lasă libere toate colțurile. În plus, ușile din sticlă permit trecerea luminii, ceea ce amplifică spațiul. Într-o casă, ușile glisante sunt montate, de obicei, la bucătărie, pentru a optimiza spațiul și pentru că nu este nevoie de intimitate.

Birourile ideale pentru fiecare companie

În biroul unei companii, ușile glisante din sticlă securizată sunt ideale pentru sălile de ședințe sau pentru holuri. În funcție de nivelul de discreție necesar, ușile glisante pot fi folosite și pentru birourile individuale. De asemenea, acestea pot reprezenta cea mai bună soluție pentru a separa sălile de așteptare de restul biroului. Niba Glass are experiență în montarea de uși glisante din sticlă pentru toate aceste tipuri de spații, dar se poate adapta și la alte spații, precum mici zone de depozitare.

Numeroase spații comerciale

Intrarea într-un magazin poate fi înveselită, dacă sunt folosite uși glisante. Un acces deosebit poate fi creat și pentru spațiile comune ale unui hotel, precum holurile. Pe lângă aceste opțiuni, Niba Glass montează uși glisante și în alte tipuri de spații comerciale, pentru un aspect deosebit.